Jul Cup i Volleyboll 2019 – 4 vs 4

Vill du, dina vänner eller kollegor spela volleyboll under mellandagarna?

Kom med på JIK:s egna Jul cup!

Cuppen spelas den 29:e december i Vikingahallen. Hallen är öppen för uppvärmning från 12:00. Första matcherna börjar 12:30. Matchschema och upplägg kommer upp på JIK:s facebooksida någon dag före 29:e (hur många set som spelas och poäng per set beror på hur många lag som anmäler sig). Lagen hjälps åt att döma varandras matcher, mer info på plats vid behov. Det kan förstås finnas flera personer inom ett lag, men bara fyra får vara på planen samtidigt.
Anmälningen sker genom länken: https://forms.gle/7mjT7CVxHVrc3rPf8

OBS! SISTA ANMÄLNINGSDAG 26:e
DECEMBER!

Två andra tävlingar kommer också hållas, den ena för servar och den andra för baggerslag. Att delta i dessa två tävlingar är gratis!Kaféet är öppet med försäljning av förfriskningar, sötsaker etc. under hela turneringen, kortbetalningar går bra. Om frågor kontakta tävlingsledare Aldis Jaundzeikars, telnr. 0457 3443009

Kontakta oss

Här kan du skicka ett mail direkt till oss så återkommer vi så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt