JIK Fotboll söker en huvudtränare

Dina arbetsuppgifter blir att utveckla spelare och lag inom JIK Fotboll genom att assistera våra ideella tränare med din fotbollskunskap. Det handlar om lag från femårsålder upp till seniornivå. Till uppgifterna hör även viss administration runt lagen. Till din hjälp har du flera anställda tränare som du även ska arbetsleda. Föreningen har också en centralt anställd administratör som avlastar en stor del av den löpande administrationen. Tjänsten har viss flexibilitet och kan anpassas beroende på din person och din privata situation. Tjänsten är heltid. 

 

Vi ser gärna att du:

  • har erfarenhet av att träna fotbollslag på olika nivåer, speciellt på juniornivå
  • har ett pedagogiskt förhållningssätt på träningarna
  • har UEFA-tränarutbildning eller motsvarande lämplig utbildning
  • kan arbeta i en liten organisation
  • det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och organisering

 

Jomala IK

Jomala IK Fotboll är den största sektionen inom Jomala IK. Vi fokuserar på breddfotboll under parollen ”fotboll för alla”. Vårt syfte är att:

  1. JIK Fotboll ska ha ett lag i varje årskull från 5-års ålder upp till A-lag.
  2. Fokus på breddfotboll – men vi erbjuder en högklassig fotbollsmiljö.
  3. Kamratskap och gemenskap är viktigare än resultat.

Inför säsongen 2022 räknar JIK Fotboll att vi kommer att ha ca 300 aktiva spelare fördelat på 17 olika lag. Vi har ca 60 ideella föräldratränare som driver lagen och en aktiv sektionsstyrelse som gör detta möjligt. Vi tränar på våra ypperliga faciliteter runt Vikingavallen.

 

Välkommen till JIK Fotboll

 


 

Skicka din ansökan till info@jik.ax eller till Jomala IK Fotboll, Önningebyvägen 5, 22150 Jomala senast den 10 december. Vi kommer att genomföra intervjuer fortlöpande.

Den som blir anställd ska uppvisa straffregisterutdrag i enlighet med Straffregisterlagens (FFS 770/1993) bestämmelser om personer som arbetar med barn.

Frågor om tjänsten kan riktas till ordförande för JIK Fotboll Anders Ekström på telefon 0400621777 eller per epost info@jik.ax.

Kontakta oss

Här kan du skicka ett mail direkt till oss så återkommer vi så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt