JIK Flickor 07-09

Under 2018 har det varit 11-13 st flickor i laget som tränat 1 gång i veckan på torsdagar. Åldern på flickorna har varierat mellan 9 -12 år. Tränare för truppen har varit Peter Blomberg och Johanna Onshagen.

Under året som gått har vi haft besök av ett par Åland United spelare som dragit en träning samt så har vi fått hjälp och tips vid några träningar utav IFK`s ledande ungdomstränare Johan Carlsson. I och med samarbetet med IFK så har även en gemensam träning med IFK Mariehamns flicklag i samma ålder hållits, detta hoppas vi kunna fortsätta med.

Laget har även varit två gånger ”bollkajsor” på Åland Uniteds matcher samt på JIK A-lagets match. Laget har haft kioskverksamhet vid poolspel mm. samt sålt julkalendrar och rabatthäften. För en del av inkomsten från dessa utförda uppgifter så samlades laget och bowlade tillsammans. Sista träningen före jul hade laget en gemensam träning med det yngre Jomala flicklaget F10-11 laget, vilket avslutades med fika och medaljutdelning.

Under året 2018 har vi varit med i poolspelet med två lag. Ingen egen serie för flickor, utan det har varit blandat motstånd.

webp.net-resizeimage-1

Kontakt

Peter Blomberg
050-331 0901
p.blomberg81@gmail.com

Johanna Onshagen
040-196 3112
johanna.onshagen@gmail.com

Kontakta oss

Här kan du skicka ett mail direkt till oss så återkommer vi så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt