Liverpool internationella fotbollsskola

I sommar ger vi alla flickor och pojkar i åldrarna 6-14 år chansen att ta del av fantastiska träningsmöjligheter när Liverpools fotbollsakademi gör ett besök på Åland.

Den 2–4 juli (tor-lör) kommer tränare från Liverpool Academy till Jomala IK. Under tre dagar får alla deltagare mycket högklassig fotbollsträning och inspiration av tränare i yttersta världsklass.

Anmäl dig idag via denna länk. (Välj ålderskategori och observera att målvakter har en egen träningsgrupp).

 


 

Detta är tredje gången Jomala IK står värd för Liverpool fotbollsskola. Våra erfarenheter från tidigare år har varit mycket positiva och vi är glada över att erbjuda alla åländska juniorer en chans att inspireras av tränare i toppklass på hemmaplan.  Vi vill understryka att Liverpool fotbollsskola är öppen och inspirerande för alla spelare oberoende av nivå. Fokus under fotbollsskolan ligger på lagspelet och spelarens egen prestation. Genom högintensiva träningsmoment får spelare lära sig allt från anfall till försvar, med ett underliggande fokus på hur man blir en bättre lagspelare.

Genom Liverpool fotbollsskola kan Jomala IK praktisera vår strategi #fotbollföralla där vi vill erbjuda inspirerande fotbollsträning för flickor och pojkar i olika åldrar.

Välkommen på Liverpool fotbollsskola den 2–4 juli.

affisch
Kontakta oss

Här kan du skicka ett mail direkt till oss så återkommer vi så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt